Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

Arkivet

Episode 29: ABC. Always Be Closing.

24. Juni, 2008
Spilletid: 140 minutter (64,3 MB)

Vi gør opmærksom på, at denne episode er Explicit. Der kan optræde slemme ord som f**k, *unt, mo**erf**ker, *i*khead, ***f***ght**, ov**go***, sin***ter, *r* og ******st. Du er hermed advaret.

I den sidste uges tid har vi måtte sige farvel til to store mænd: Komikeren George Carlin og makeup effekt guruen Stan Winston. På JoBlo har de en smuk hyldest til Stan, der fik os til at tude.

På filmfronten tænker vi over, at det er skide ubehageligt at brække sig ud over et flot maleri, mens man står nøgen foran sin ex-kæreste efter at have givet en god baghyler til en smuk kvinde, man lige har mødt. Vi finder ud af, hvad der sker med hemmelige agenter og Bruce Campbell, når de ikke må lege med mere. Og så fantaserer vi om, hvad der ville ske, hvis Eric Bana bare gik hjem og lod Natalie Portman og Scarlet Johansson hygge sig alene. Følgende titler omtales:

Remember the Daze gør-det-selv-ekstramateriale

Hvis man ønsker at samle sit eget ekstramateriale til denne film, skal man tjekke følgende:

RememberTheDaze.com, filmens officielle hjemmeside, findes en featurette og optagelser fra præmieren.

Interview med instruktøren Jess Manafort og skuespiller Stella Maeve fra Renart Films Podcast (episode 40) kan hentes på deres hjemmeside, eller via iTunes.

Klik her for at downloade episode 29