Dobbelt Ds Definitive DVD Podcast

Hvad er Dobbelt D?

Det er ganske simpelt en nørd snak om film, DVD og meningen med livet.

I hver episode anmelder Dennis Rosenfeld og David Bjerre (det er os) nye DVDer fra hele verden, og vi snakker om gamle klassikere vi har fundet frem fra vores samlinger.

Antal anmeldelser
2477

Antal episoder
459
Hvem skal lytte med?

Er du typen, der køber dine DVDer i supermarkedet sammen med bleer og wc-rens? Læser du alle dine film nyheder på tv2.dk? Synes du, at 49,50 kr. er lige lovlig meget at betale for en DVD?

Så er denne podcast ikke for dig.

Kan du derimod snakke i timevis om enhjørningens betydning i Blade Runner? Er du blevet nødt til at skille dig af med nogle af dine DVDer, på grund af pladsmangel? Kan udtrykket "pan/scan" få dig til at blive helt vred og arrig inden i?

Så er du kommet til det rigtige sted og du kan nu trygt abonnere på vores Podcast

Dobbelt D var nomineret til Den Danske Podcasterpris begge år den blev uddelt.

God fornøjelse!

Dennis & David

David Bjerre og Dennis Rosenfeld

Hvem er David Bjerre?

David Bjerre arbejder for Laserdisken.dk. Han bruger enorme mængder tid på film. Han anmelder også film i podcasten I Kassen med David Bjerre, og han skriver på bloggen The Single-Minded Movie blog, når der er tid til det. Som instruktør har han stået bag novellefilmen "Gabriels Ord".Hvem er Dennis Rosenfeld?

Dennis Rosenfeld er kandidatstuderende i Informationsvidenskab og kulturformidling på Københavns Universitet. Han ser film i kvalmende mængder og har en stor svaghed for gyserfilm. Når han ikke bliver hyret til at lave research, læse manuskripter eller lave bog rapporter for andre, skriver han sine egne projekter, som han også instruerer. Vi nævner i flæng: "Non Ho Sonno", "En Sikker Vinder" og "Gangsterland".

David Bjerre og Dennis RosenfeldIntroduktion til Podcasten

Episode 0: En introduktion

23. Oktober, 2007
Spilletid: 6 minutter (3,7 MB)

I denne episode præsenterer vi os selv og hvad filosofien bag showet er. Hvis det er første gang du lytter til vores podcast, er dette et fremragende sted at starte.

Klik her for at downloade episode 0